La frontiera moldo-ucraineană îşi reiau activitatea şase puncte de trecere
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

La frontiera moldo-ucraineană îşi reiau activitatea şase puncte de trecere

În baza deciziilor autorităţilor competente şi în coordonare cu structurile de frontieră şi vamale din Ucraina, activitatea a şase puncte de trecere a frontierei moldo-ucrainene se restabileşte, cu menţinerea restricţiilor de rigoare în scopul prevenirii răspândirii epidemiei de COVID-19.

PTF comun Palanca-Maiaki-Udobnoe (rutier/internaţional);
PTF Ocniţa - Sokireanî (rutier/internaţional);
PTF Larga - Kelmenţî (rutier/internaţional);
PTF Larga - Kelmenţî (fero/internaţional);
PTF Criva - Mamaliga (fero/internaţional);
PTF Basarabeasca - Serpniovo (fero/internaţional).

Începând de astăzi, 29 mai, ora 08:00, prin punctele de trecere a frontierei menţionate este reluat traficul atât pentru călători, cât şi pentru transportatorii de mărfuri, însă cu respectarea restricţiile existente.
Totodată, în punctele de trecere deschise traficului autorităţile ucrainene vor autoriza traversarea frontierei de stat şi în regim pietonal.

Amintim că în conformitate cu Dispoziţia nr. 77 din 27 mai 2020 a Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră şi a prevederilor Hotărârilor nr.11 din 15 mai 2020 şi nr.12 din 25 mai 2020 ale Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică se menţin restricţiile şi măsurile de control la traversarea frontierei de stat pe ambele sensuri, inclusiv pentru tranzitarea teritoriul Republicii Moldova. Detalii privind măsurile aplicate la autorizarea trecerii: https://bit.ly/2zyXGMq
 
Vă îndemnăm înainte de a planifica călătoria să vă informaţi din surse oficiale despre situaţia la frontieră. Astfel, pe pagina oficială a Poliţiei de Frontieră puteţi vizualiza harta punctelor de trecere active şi închise: http://www.border.gov.md/index.php/ro/harta-punctelor-de-trecere
Similare
RECOMANDĂRI