Pensionarii se pot programa online pentru depunerea cererii pentru stabilirea sau reexaminarea pensiei
Sursa foto:cnas.md Vizualizari:

Pensionarii se pot programa online pentru depunerea cererii pentru stabilirea sau reexaminarea pensiei

Casa Naţională de Asigurări Sociale anunţă că a fost finalizată cu succes perioada de testare a serviciului electronic „Programare online la CTAS”, cu ajutorul căruia pensionarii se pot programa pentru depunerea cererii pentru stabilirea sau reexaminarea pensiei. În primele două luni ale acestui an, din 35.699 de locuri deschise pentru programare, s-au folosit de acest serviciu 626 de persoane.

Pentru a vă programa pentru o vizită la CTAS trebuie să  faceţi câţiva paşi. Astfel, urmează să selectaţi oficiul CTAS conform vizei de domiciliu, tipul serviciului la care doriţi să vă programaţi, să completaţi data naşterii, IDNP-ul, numele, prenumele, precum şi data şi ora la care doriţi să vă programaţi.

Zilele de primire la CTAS  a pensionarilor sunt zilele de luni, marţi şi miercuri ale săptămânii. Celelalte două zile sunt destinate deservirii familiilor cu copii.

De menţionat că, toate serviciile, prestate de CNAS în mod electronic, pot fi găsite pe site-ul oficial www.cnas.md. Pentru comoditatea beneficiarilor, toate serviciile online pot fi găsite în partea dreaptă a paginii oficiale a instituţiei.

Pentru orice întrebări legate de „Programarea online la CTAS” şi alte servicii prestate de către Casele Teritoriale de Asigurări Sociale puteţi contacta Centrul de Apel CNAS la telefonul 022 257 777.  

Similare
RECOMANDĂRI