Trafic restricţionat pe strada Alexei Mateevici din Chişinău, începând de luni
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Trafic restricţionat pe strada Alexei Mateevici din Chişinău, începând de luni

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 02.11.2020 - 16.11.2020, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexei Mateevici, în perimetrul străzilor Vlaicu Pârcălab şi Vasile Alecsandri, în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din str. Vlaicu Pârcălab.

Astfel, pe perioada desfăşurării lucrărilor, circulaţia transportului public va fi redirecţionată:

Troleibuze:

Ruta nr. 2 - itinerarul rutei se modifică după cum urmează: de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit;

Rutele nr. 3 şi nr. 10 - itinerarul rutelor se scurtează până la str. A. Mateevici;

Ruta nr. 24 - itinerarul rutei se suspendă.

Autobuze:

Ruta nr. 11 - itinerarul se modifică după cum urmează - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Ruta nr. 124

Tur -  de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit;

Retur - de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. A. Mateevici, str. Armenească, str. A. Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 188 - de pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunţată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Similare
RECOMANDĂRI