Un tânăr din Floreşti a murit accidentat de tren
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Un tânăr din Floreşti a murit accidentat de tren

Un tânăr de 35 de ani a murit în drum spre spital după ce a fost accidentat de un tren marfar în raionul Floreşti. Cazul a avut loc, vineri noaptea, pe trecerea la nivel cu calea ferată din satul Putineşti.

Contactată de IPN, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Floreşti, Ina Moscaliuc, a declarat că garnitura de tren marfar de pe ruta Şoldăneşti-Bălţi pornise din oraşul Şoldăneşti în jurul orei 22.00. După ce a traversat trecerea cu calea ferată din satul Putineşti, conducătorul trenului a observat, pe calea ferată, la o distanţă de aproximativ o sută de metri, o umbră. Apropiindu-se, a fost observată persoana şi, conform instrucţiunilor, a fost conectat semnalul sonor.

„Deoarece persoana în cauză nu a reacţionat, dar se afla aşezată chiar pe şina metalică, a conectat imediat frâna de avariere, blocând toate roţile garniturii. Garnitura nu a reuşit să se oprească şi a accidentat-o. Din cauza traumatismelor, persoana a decedat în drum spre spital. Ulterior s-a constatat că este vorba despre un bărbat din anul 1986, locuitor al satului Gura Căinarului din raionul Floreşti”, a menţionat ofiţerul de presă.

Cauza exactă a decesului se va stabili în urma examinării medico-legale, iar alte circumstanţe se stabilesc.

Similare
RECOMANDĂRI