Un tânăr riscă până la patru ani de închisoare pentru furtul unui telefon
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Un tânăr riscă până la patru ani de închisoare pentru furtul unui telefon

Ofiţerii de investigaţie a Inspectoratului de Poliţie Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, au reţinut un tânăr de 32 ani, locuitor al municipiului Chişinău, pentru furtul unui telefon mobil, dintr-un magazin de telefonie mobilă. Acesta nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracţiuni analogice.

Individul la data de 1 martie, a intrat în magazinul de telefonie mobilă, amplasat pe str. Paris profitând de faptul că nu este văzut de nimeni a sustras un telefon mobil, ce aparţine angajatei magazinului. Tânără în vârstă de 19 ani, observând lipsa telefonului imediat a alertat poliţia. Prejudiciul cauzat constituie constituie 5 000 lei.

Acţiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului.  

Ofiţerii de investigaţie şi urmărire penală imediat au dispus mai multe acţiuni în stabilirea şi reţinerea suspectului.

În urma măsurilor întreprinse de către poliţişti, individul a fost localizat, reţinut şi escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul audierilor acesta şi-a recunoscut vina.

Bărbatul este cercetat penal pentru furt, iar conform legislaţie, pentru fapta comisă el riscă amendă până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani
Similare
RECOMANDĂRI