SPORT

Eugen Coşciug şi Camelia Merenco au devenit campioni ai Chişinăului la tenis de masă

post-img

Eugen Coşciug şi Camelia Merenco au devenit în week-end, la sala specializată a Universităţii de Stat din Moldova, campioni ai Chişinăului la tenis de masă.

Eugen Coşiug a cucerit titlul după ce în finală l-a învins cu scorul 3-2 pe multiplul premiant al campionatelor naţionale Vadim Piliponcic, cu scorul 3-2. „În setul al cincilea, la scorul 7-0 în favoarea lui Coşcig, totul a devenit clar. Veteranul Piliponcic nu a mai fost în stare să opună rezistenţă. A fost un campionat interesant, cu multe răsturnări spectaculoase de situaţii”, a declarat pentru agenţie Igor Pascal, participant la campionat.

Locul trei i-a revenit lui Daniil Titov, care a reuşit să-l învingă pe maestru al sportului Veniamin Dubrovin, multiplu premiant al campionatelor naţionale.

Concursul feminin a fost câştigat de junioara Camelia Merenco. În semifinală, ea a întâmpinat o rezistenţă dârză din partea Victoriei Sandul, participantă la diferite turnee internaţionale, câştigând cu un scor la limită, 3-2, scrie moldpres.

Turneul a reunit aproximativ 50 de participanţi. Acesta s-a desfăşurat sub egida Federaţiei municipale condusă de veteranul Marc Granovschi şi a constituit o verificare de forţe în ajunul participării la campionatul naţional.