SPORT

Fotbal: Ibrahimovic a semnat pe şase luni cu AC Milan

post-img

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a semnat un contract pe şase luni cu echipa italiană de fotbal AC Milan, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an, a anunţat, vineri, clubul italian de fotbal pentru care jucătorul a mai evoluat între 2010 şi 2012, transmite AFP.

''AC Milan a perfectat un acord (...) cu jucătorul Zlatan Ibrahimovic. Atacantul suedez s-a pus de acord cu clubul (...) pentru a juca până la finalul sezonului în curs, cu posibilitatea de prelungire (a contractului, n. red.) şi sezonul următor'', a anunţat AC Milan într-un comunicat.

''Revin în oraşul pe care îl iubesc'', a declarat Ibrahimovic în comunicat.

Liber după despărţirea de Los Angeles Galaxy, atacantul de 38 de ani ar putea fi disponibil pentru următorul meci al echipei milaneze, pe 6 ianuarie, contra Sampdoriei.

AC Milan este în dificultate de la începutul sezonului, iar în weekend-ul trecut a suferit cea mai categorică înfrângere din ultimii 21 de ani, 0-5 Atalanta, ocupând în prezent locul 11 în Serie A.

Ibrahimovic a juca două sezoane la AC Milan, între 2010 şi 2012, marcând 42 de goluri în 61 de meciuri şi contribuind la ultimul titlu de campioană al Italiei al echipei, la finalul stagiunii 2010/2011.