SPORT

Probleme de lot pentru selecţionata de fotbal a Republicii Moldova înainte de ultimul meci din Liga Naţiunilor

Probleme de lot pentru selecţionata de fotbal a Republicii Moldova înainte de ultimul meci din Liga Naţiunilor, împotriva statului Kosovo. Doi jucători importanţi din defensivă, Alexandru Epureanu şi Veaceslav Posmac nu vor juca pentru tricolori în această seară. Băieţii noştri au nevoie de o victorie pentru a evita retrogradarea în Liga D a Ligii Naţiunilor.

Veaceslav Posmac nu va juca în meciul din deplasare cu Kosovo din cauza cumului de cartonaşe galbene, iar Alexandru Epureanu a revenit la echipa sa de club, pentru a se pregăti de meciurile din campionat şi din Liga Campionilor.  Pentru tricolori nu va evolua nici mijlocaşul Eugeniu Cociuc, care este accidentat. 

ENGIN FIRAT, selecţioner Republica Moldova: "De exemplu, Epureanu şi Posmac, care au jucat în ultimul meci, nu mai sunt în lot. De aceea, vom încerca să găsim soluţii, în special pentru a-l bloca pe Vedat (n.r. atacantul selecţionatei Kosovo) şi vom face tot posibilul pentru a obţine un rezultat pozitiv, poate mai bun decât în primul meci". 

Portarul Stanislav Namaşco a declarat la conferinţa de presă de aseară că tricolorii au venit în Kosovo pentru victorie. 

STANISLAV NAMAŞCO, portar: "Noi înţelegem perfect că va fi un meci dificil. Noi am venit aici să câştigăm şi vom depune efort maxim pentru asta". 

Partida dintre Kosovo şi Republica Moldova se va disputa în această seară, de la ora 21:45.