SPORT

Simona Halep a ajuns in loja regală de la Wimbledon cu trofeul cucerit anul trecut

Jucătoarea de tenis din Romania, Simona Halep, a ajuns in loja regală de la Wimbledon cu trofeul cucerit anul trecut. Exclusiv la TVR, Simona mărturiseşte cum a beneficiat de favoarea făcută de Ducesa de Cambridge.

Halep dezvăluie, in exclusivitate, cum aristocratii care conduc "Wimbledon-ul" au înţeles afinitatea Ducesei de Cambridge, viitoarea Regină a Marii Britanii, pentru Simona şi i-au oferit romancei un privilegiu nemaîntâlnit în istoria de 142 de ani a turneului. A fost lasată să facă fotografii cu trofeul "Rosewater Dish" chiar în "Loja Regală" aflată pe terenul Central.

„Pur şi simplu mi-au spus că pot să mă duc. M-au invitat oarecum şi mi-au spus că pot să iau şi trofeul ca să fac nişte fotografii", a spus Simona Halep.

Lista personalităţilor invitate în faimoasa Lojă Regală este aprobată personal de Kate Middleton şi de Ducele de Kent iar Simona a deconspirat, la TVR, ce favoare în plus a avut:

„Bineînţeles că nici nu am întrebat a doua oară sau am întrebat dacă pot, sigur, să intru. M-am dus direct, l-am luat şi pe Darren, şi am făcut nişte poze acolo", a precizat Simona Halep.

Singura româncă din istorie învingătoare la "Wimbledon" este şi prima jucătoare din 1877 încoace care păstrează, fara sa joace, titlul cucerit la legendarul "Grand Slam" timp de 2 ani

„Da ! Fără să joc ! Da, este un sentiment ciudat şi neplăcut pentru că nu s-a jucat anul acesta dar un sentiment bun pentru că mai sunt campioană pentru înca un an de zile", a spus Simona Halep.