SPORT

Tenis: Simona Halep crede că va putea juca la turneul de la Beijing

post-img

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat sâmbătă că s-a refăcut după probleme la spate care au obligat-o să abandoneze în optimile de finală la Wuhan (China), şi crede că va putea să evolueze duminică, în primul tur al turneului WTA de la Beijing, informează AFP, citat de Agerpres.

Laureata ediţiei din acest an a turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, care a împlinit vineri 28 de ani, s-a retras înainte de finalul primului set al partidei cu kazaha Elena Rîbakina, disputată miercuri, în turul al treilea al competiţiei de la Wuhan.

Anul trecut, ea a abandonat în primul tur al turneului din capitala Chinei, din cauza unei hernii de disc, care a forţat-o să pună capăt sezonului.

"Spatele meu este mai bine şi mă tratez în fiecare zi. Am avut două zile de repaus, iar astăzi m-am antrenat. Cred că pot să joc mâine (duminică), a spus Halep, care se confruntă cu probleme recurente la spate începând din 2008.

Reprezentanta ţării noastre, fostă numărul unu mondial, aflată în prezent pe locul al şaselea în ierarhia WTA, se numără printre favoritele turneului de la Beijing, unde urmează să înfrunte în meciul de debut o jucătoare venită din calificări.