TU VOTEZI ROMÂNIA! LA TVR MOLDOVA! Candidatul  ProRomania Veaceslav Şaramet este invitatul lui Mihai Rădulescu
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

TU VOTEZI ROMÂNIA! LA TVR MOLDOVA! Candidatul ProRomania Veaceslav Şaramet este invitatul lui Mihai Rădulescu

"Bunicii noştri sunt cei care au avut grijă de noi când am fost mici. Trebuie să abordăm subiectul creşterii valorii pensiilor din Republica Moldova la nivelul celor din România. În România, pensia minimă este 800 RON/lună = 3.314 MDL/lună. În Republica Moldova – 275 RON/lună = 1.143 MDL. Pensia minimă peste Prut este de 2,9 ori mai mică. În Republica Moldova sunt 700.000 de persoane, beneficiari ai pensiilor – valoare de la 165 Euro/lună x 12 luni = 1,4 miliarde Euro/an. Realizabil." Aceasta este dorinţa candidatului PRO România, Veaceslav Şaramet.

Domnia sa este invitatul emisiunii moderate de jurnalistul TVR, Mihai Rădulescu, din studioul de la Chişinău. Aşteptăm întrebările dumneavoastră pentru candidatul PRO România pe pagina noastră de Facebook.          
                      
Reprezentanţii partidelor de la Bucureşti încearcă să convingă cetăţenii români din Republica Moldova că le merită votul pentru Parlamentul României.                              
Pe 6 decembrie, în România vor avea loc Alegeri Parlamentare. Cum vor evolua relaţiile România-Republica Moldova în următorii 4 ani? Care sunt perspectivele economice, sociale şi culturale de colaborare şi dezvoltare? Ce prevăd programele electorale ale partidelor politice din România? Află răspunsurile de la TVR MOLDOVA!      
                                  
Urmăreşte emisiunea în direct, adresează întrebări, implică-te! Şi TU VOTEZI ROMÂNIA!
Similare
RECOMANDĂRI