Mesajul Matinalilor cu ocazia celor şase ani de TVR MOLDOVA
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Mesajul Matinalilor cu ocazia celor şase ani de TVR MOLDOVA

La 1 Decembrie 2013, după o absenţă de 7 ani, Televiziunea Română a revenit în Republica Moldova. În cei 6 ani de la relansarea postului, echipa Studioului TVR din Chişinău a fost permanent prezentă şi a transmis evenimente de anvergură, a realizat ediţii speciale şi campanii de promovare a tradiţiilor, obiceiurilor şi valorilor româneşti şi europene.

ILINCA AVRAM, prezentator MATINALII: De 6 ani, TVR MOLDOVA este în casele oamenilor care vor să fie informaţi echidistant, la rigorile impuse de Televiziunea Română. Mă bucur că sunt în această echipă, ceea ce pentru mine a fost un vis împlinit. La mulţi ani, dragi colegi, şi cât mai multe generaţii de jurnalişti bravi şi telespectatori fideli!


SANDU SCOBIOALA, prezentator MATINALII: Faptul că am ajuns parte a echipei, mă face să cresc continuu în domeniul în care mă simt cel mai bine, fiind înconjurat doar de profesionişti. Sunt mândru că sunt la TVR, sunt mândru şi fericit că am posibilitatea să le fac fiecare dimineaţă un pic mai frumoasă românilor de pretutindeni, alături de întreaga echipă MATINALII. La mulţi ani, TVR MOLDOVA! La mulţi ani, români de pretutindeni!ANATOL GUZIC, prezentator MATINALII: Ceea ce face deosebit postul de televiziune TVR MOLDOVA este nivelul înalt al responsabilităţii, prin care abordează fiecare subiect în emisiunile realizate. Toate echipele dau dovadă de profesionalism şi implicare, calităţi datorită cărora postul nostru de televiziune reuşeşte să ajungă la sufletul oamenilor. Sunt onorat şi recunoscător că am fost primit în această echipă, unde continui să cunosc oameni deosebiţi şi să învăţ atât lecţia responsabilităţii, cât şi pe cea a familiei. La cei 6 ani de activitate, urez postului TVR MOLDOVA creativitate, originalitate, devotament şi aprecierea justă a fiecărui telespectator!


STELA BOTEZ, prezentator MATINALII: Din umila mea experienţă de artist şi, mai nou, prezentatoare TV, consider că 6 ani de televiziune reprezintă deja maturitatea, iar TVR MOLDOVA este, chiar de la începuturile sale, un loc unde publicul spectator are parte de calitate, veridicitate, bunătate şi frumos. Mă bucur să fac parte din familia deosebită a acestui minunat post de televiziune şi vreau ca anii, în care va continua să crească şi să bucure oamenii, să fie ani mulţi şi frumoşi. La mai multe realizări dosebite!

MIHAI SUVAC, prezentator MATINALII: Fiecare alegere pe care o facem ne reprezintă, iar alegerea să vin la TVR MOLDOVA a fost una foarte bună. Învăţăm continuu, iar scopul ne este deja bine definit: să ajungem în casele tuturor românilor cu subiecte de interes general. Sarea şi piperul acestei televiziuni o reprezentaţi voi, cei de acasă, publicul fidel. Cât timp veţi fi voi, va fi şi TVR- ul. La mai mult şi la mai mare, dragi colegi!

NICOLETA TOACĂ, producător MATINALII: De doi ani şi jumătate fac parte, poate, din cea mai frumoasă, tânără şi creativă echipă. Suntem aproape de oameni, muncim pentru telespectatorii noştri, iar proiectul care ne-a unit, MATINALII, a câştigat încrederea în timp. Să creştem împreună cu TVR MOLDOVA este o mândrie, iar susţinerea şi promovarea valorilor româneşti, a tradiţiilor şi a tot ce ţine de identitatea naţională devine o responsabilitate a mea, a ta, a fiecărui român. Să ne trăieşti, TVR MOLDOVA! Românii de pretutindeni au nevoie de tine!
Similare
RECOMANDĂRI