Justiție

Percheziții la Ministerul Afacerilor Externe de la Chișinău

Pecheziții la Ministerul Afacerilor Externe de la Chișinău

Pecheziții la Ministerul Afacerilor Externe de la Chișinău. Ofițerii de urmărire penală din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale și cei de la SIS fac cercetări la una dintre direcțiile instituţiei.

Potrivit unui comunicat al PCCOCS, în cadrul Ministerului de Externe au avut loc doar acțiuni procesual-penale. Nimeni nu a fost reținut şi niciunui angajat nu i s-a atribuit vreun statut procesual. Contactați de TVR Moldova, responsabilii procuraturii au declarat că vor reveni cu detalii. Nici ministrul de Externe, Mihai Popșoi, nu a oferit alte informaţii despre percheziții.

MIHAI POPȘOI ministrul de Externe al Republicii Moldova: S-au întreprins o serie de procesuri procesuale. La acest moment, cum a comunicat Procuratura nu au avut loc careva rețineri. Dar pot să vă asigur că noi oferim toată deschiderea și vom asigura colaborarea în condițiile anchetei care se derulează. – Cine este vizat? – Mai multe informații decît cele făcute publice de procuratură nu am dreptul să divulg.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter