Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Octavian Ţîcu: A fost pusă la cale o schemă prin care Igor Dodon face jocurile de interese ale Moscovei

Noi acuzaţii la adresa lui Igor Dodon, candidat independent la prezidenţiale. Contracandidatul său, Octavian Ţîcu, a făcut astăzi noi dezvăluiri în dosarul Bahamas. Potrivit candidatului PUN, a fost pusă la cale o schemă prin care Igor Dodon face jocurile de interese ale Moscovei. Acuzaţiile au fost respinse şi sunt catalogate drept nefondate de purtătorul de cuvânt al lui Igor Dodon.

Octavian Ţîcu susţine că are noi probe în dosarul Bahamas care demonstrează cât de mare ar fi influenţa Federaţiei Ruse, prin interpuşii săi, în Republica Moldova. Candidatul Partidului Unităţii Naţionale mai spune că aceşti oameni îl slujesc pe Igor Dodon, candidat independent la prezidenţialele din 1 noiembrie.

„Oamenii implicaţi în această schemă arată cât de mare este amploarea implicării oamenilor din anturajul lui Igor Dodon. Deci, nu e vorba doar de Igor Dodon, ci de o complexitate a oamenilor care execută aceste scheme în favoarea unor interese de clan şi în favoarea intereselor Federaţiei Ruse. Restul este decor”, a spus Octavian Ţîcu.

Contactat de TVR Moldova pentru a comenta acuzaţiile, purtătorul de cuvânt al candidatului independent Igor Dodon a declarat că:

„E un nou episod de manifestare a conservelor oligarhice. Plahotniuc lansează cu ajutorul lor falsuri, în încercarea de a compromite preşedintele şi pentru a o favoriza pe Maia Sandu în aceste alegeri”, a spus Ludmila  Munteanu, purtător de cuvânt al candidatului independent, Igor Dodon
 
Similare
RECOMANDĂRI