Reacţia MAI la acuzaţiile candidatului Partidului Nostru la şefia statului, Renato Usatîi
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Reacţia MAI la acuzaţiile candidatului Partidului Nostru la şefia statului, Renato Usatîi

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a venit cu o reacţie la acuzaţiile făcute de către candidatul Partidului Nostru la alegerile prezidenţiale Renato Usatîi la adresa instituţiei pe 29 octombrie în cadrul unui briefing de presă.

Contactată de către TVR MOLDOVA pentru a comenta situaţia, Alina Zbancă, ofiţerul de presă al Ministerului Afacerile Interne, susţine că aceste declaraţii sunt doar o încercare de a denigra imaginea ministrului şi a duce opinia publică în eroare.

"Ministerul Afacerilor Interne nu este preocupat de viaţa politicienilor, dacă aceştia nu încalcă legea, desigur. Îi recomandăm domnului candidat să ne sesizeze dacă deţine informaţii cu privire la unele abateri ale angajaţilor MAI, nu doar declarative, pe reţele sociale, dar cu probe şi în scris. Dacă acestea nu există, atunci recomandăm să nu implice imaginea instituţiei noastre în politică", a spus Alina Zbancă.

Totodată, MAI a comunicat că la prezidenţiale va asigura ordinea şi securitatea publică în aşa fel încât cetăţenii să-şi poată exercita dreptul la vot în siguranţă şi cu respectarea tuturor măsurile impuse.

Astăzi, în cadrul unei briefing de presă, Renato Usatîi a declarat că a fost urmărit ilegal de poliţişti, la ordinul ministrului de Interne, Pavel Voicu. Usatîi a mai spus că întreg Ministerul de Interne este acum implicat în procesul de falsificare a alegerilor din 1 noiembrie

Amintim că scrutinul are loc duminică, 1 noiembrie. Renato Usatîi, candidatul Partidului Nostru, este primul pe buletinul de vot.
Similare
RECOMANDĂRI