UPDATE. VIDEO. Renato Usatîi a fost ELIBERAT de procurori
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

UPDATE. VIDEO. Renato Usatîi a fost ELIBERAT de procurori

Renato Usatîi a fost eliberat de procurori în această seară după ce a fost escortat la Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale pentru audieri. Astăzi în jurul orei 14.00, Renato Usatîi a fost reţinut la vama Sculeni de către poliţişti şi procurori.

UPDATE: Renato Usatîi, ieşit din sediul Procuraturii, a promis susţinătorilor care l-au aclamat că nimeni nu va mai folosi partidul pe care îl conduce pentru a atinge scopuri politice.

Vom acţiona doar în interesul Republicii Moldova, a spus Usatîi, subliniind că a sprijinit necondiţionat noua guvernare, dar va avea propuneri pentru accelerarea proceselor iniţiate de majoritatea parlamentară.

Renato Usatîi nu a precizat ce se va întâmpla cu dosarul în care este cercetat.


Susţinătorii lui Usatîi au ajuns şi ei la Chişinău şi stau în faţa instituţiei, mai multe trupe de carabinieri asigură ordinea publică lângă PCCOCS.
 

Vicepreşedintele Partidului Partidul Nostru, Ilian Caşu, a ieşit în faţa mulţimii adunată în faţa Procuraturii şi a declarat că „lucrurile merg în direcţiea cea bună” referindu-se la audieri.

Ilian Caşu spune că a vorbit cu avocatul politicianului şi acesta spune că „totul merge spre un final pozitiv”.
 

Poliţia vine cu precizări în cazul arestării lui Renato Usatîi

 

VIDEO. UPDATE. Renato Usatîi a fost arestat la vamă, va fi dus la PCCOCS
 
Similare
RECOMANDĂRI