Mişcarea Politică Unirea cere demisia ministrului Sănătăţii, Viorica Dumbrăveanu
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Mişcarea Politică Unirea cere demisia ministrului Sănătăţii, Viorica Dumbrăveanu

Mişcarea Politică Unirea cere demisia ministrului Sănătăţii Viorica Dumbrăveanu pentru faptul că a ascuns timp de cinci zile că este infectată cu noul coronavirus.

„La câteva ore de la prezentarea informaţiei de către MPU, precum că Viorica Dumbrăveanu este infectată cu Covid-19, ascunzând acest lucru, informaţia a fost confirmată de însăşi ministra Sănă august.tăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, pe pagina sa de facebook. Viorica Dumbrăveanu a recunoscut că are COVID, după ce a ascuns această informaţie timp de 5 zile, mai mult ca atât, a participat şi la şedinţa Guvernului, desfăşurată online, la data de 26 august, precum si la doua sedinte ale Comisiei Nationale de Sanatate Publica, pe 26 si 28 august”, se arată într-un comunicat al MPU.

Reprezentanţii mişcării susţin că pe lângă Viorica Dumbrăveanu ar trebui să-şi dea demisia şi premierul Ion Chicu, dar şi şeful statului Igor Dodon, care ar fi principalii vinovaţi de gestionarea defectuoasă a pandemiei de COVID-19.

Amintim că Viorica Dumbrăveanu, ministrul Sănătăţii din Republica Moldova, a fost confirmată pozitiv cu coronavirus. Acest lucru s-ar fi întâmplat încă pe 25 august, iar informaţia a ieşit la iveală abea la 29 august.
Similare
RECOMANDĂRI