Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Urmărire ca în filme, aseară, pe străzile din Chişinău! Un echipaj de poliţie a oprit, cu greu, o maşină condusă de o tânără care nu avea permis

Urmărire ca în filme, aseară, pe străzile din Chişinău! Un echipaj de la poliţia de patrulare a oprit, cu greu, o maşină, condusă haotic şi cu viteză de o tânără care nu avea permis. Pentru că fata aflată la volan şi celelalte ocupante ale maşinii au avut un comportament agresiv, oamenii legii au fost nevoiţi să cheme şi alţi colegi în ajutor.

Momentul în care maşina a fost oprită de poliţişti a fost filmat de câţiva martori iar imaginile au devenit virale pe internet.

La volan se afla o fată de 19 ani, iar în maşină mai erau încă cinci femei, printre care mama tinerei şi o minoră de 12 ani. Fata a refuzat vehement să le prezinte poliţiştilor actele iar pasagerele au început să se comporte agresiv şi să îi injure pe poliţişti.

Pentru a calma spiritele, la faţa locului au fost chemate alte echipaje de poliţie. Ulterior, s-a stabilit că maşina aparţine mamei tinerei. 

În consecinţă au fost demarate trei proceduri contravenţionale împotriva mamei soferiţei, pentru că a dat autoturismul unei persoane ce nu are permis, dar şi fetei, pentru conducere fără permis şi pentru că a ignorat culoarea roşie a semaforului.

Reamintim că ieri s-a împlinit un an de la teribilul accident care a avut loc în sectorul Buiucani, când o şoferiţă în stare de ebrietate avansată, aflată la volanul unui bolid de lux, a ignorat culoarea roşie a semaforului şi a intrat cu viteză într-un troleibuz plin cu pasageri. În urma impactului, un bărbat care se afla în maşină a murit pe loc, iar 25 de oameni au fost răniţi, printre care şi şoferiţa. După o săptâmână, femeia care a provocat tragedia s-a stins şi ea pe patul de spital.
Similare
RECOMANDĂRI