Opinie: De nepermis într-o democraţie este faptul că Şor a ajuns în Parlamentul Republicii Moldova
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Opinie: De nepermis într-o democraţie este faptul că Şor a ajuns în Parlamentul Republicii Moldova

Ca cetăţean al Republicii Moldova, pentru mine, de nepermis într-o democraţie este faptul că Şor a ajuns în Parlamentul Republicii Moldova. Cred că este cea mai mare batjocoră adusă la adresa poporului şi la adresa Republicii Moldova în ansamblu. Este declaraţia preşedintelui organizaţiei de tineret a PL, Ion Cebanu, expusă în cadrul emisiuniii Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA.

Întrebat cine îşi asumă responsabilitatea pentru că nu avem niciun partid de orientare unionistă în Parlament, jurnalistul Alecu Reniţă, deputat în primul Parlament de la Chişinău, a declarat următoarele:

„Considerăm că ar trebui să există un fel de etică, un cod al bunului simţ, ca atunci când au loc alegeri şi peste o zi aflăm rezultatele, să vedem nu numai spectacolul alegerilor, ci şi nişte decizii importante în interiorul partidelor. Cei care au participat în alegeri şi au venit cu multe promisiuni s-au ales cu un rezultat foarte modest. Dacă noi am stabilit pragul de 6 la sută şi nu iei niciun procent, e o chestie gravă când nu se iau decizii pe interiorul patidelor”, a menţionat Reniţă.

Preşedintele PNL, Vitalia Pavlicenco, a,menţionat despre partidul pe care îl conduce că este un partid care nu a fost la putere, ci în opoziţie parlamentară.

„Problema este că unui partid extraparlamentar, unionist, fără bani furaţi sigur că îi este greu să ofere o şansă de credibilitate. Este uşor să judeci dintr-o parte, dar foarte greu să fii în interior şi să vezi cum poţi rezista în condiţii total ostile”. 

Preşedintele organizaţiei de tineret a PL, Ion Cebanu,  spune că este pentru prima dată când în Parlamentul Republicii Moldova avem doar interese oligarhice, de la dreapta până la stânga.

„Asta este cel mai periculos pentru securitatea ţării şi pentru viitorul ei. Să vedem cum vor derula lucrurile în continuare, dar am  impresia că se pregăteşte ceva pentru Republica Moldova”, a conchis liberalul.
Similare
RECOMANDĂRI