Sport

Petrocub Hîncești, pas greșit în Super Liga R. Moldova

Petrocub Hîncești, pas greșit în Super Liga R. Moldova

Petrocub Hîncești a ratat ocazia de a-și păstra un avans confortabil în fruntea clasamentului din Super Liga Republicii Moldova. Trupa lui Andrei Martin a remizat aseară cu Zimbru Chișinău, un rezultat favorabil pentru Sheriff Tiraspol.

În debutul meciului, Ion Jardan a semnat golul formației Petrocub Hîncești. Băieții lui Andrei Martin au dominat în prima repriză, dar au irosit câteva ocazii clare de a-și dubla avantajul și au fost pedepsiți în actul secund. Atunci, gruparea pregătită de Lilian Popescu a beneficiat de un penalty, transformat de Denis Dedechko. Partida s-a încheiat cu scorul de 1 la 1, lucru de care a profitat Sheriff Tiraspol. Actuala deținătoare a trofeului a învins, cu 2 la 0, în duelul cu FC Bălți și s-a apropiat de lidera campionatului.

În fruntea clasamentului se află Petrocub Hîncești, cu un avans de două puncte față de Sheriff Tiraspol. Zimbru Chișinău completează podiumul, la un pct distanță de campioana în exercițiu. Milsami Orhei, FC Bălți și Dacia-Buiucani le urmează în ierarhie. Până la finalul stagiunii din Super Liga Republicii Moldova au mai rămas cinci etape.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter