Social

Start testare EVO: Peste 3.500 de persoane au primit acces la aplicație în regim Beta

post-img
Start testare EVO: Peste 3.500 de persoane au primit acces la aplicație în regim Beta

A fost dat startul testării aplicației EVO în versiunea Beta pentru cei peste 3.500 de cetățeni înregistrați în lista de testare. Astfel, persoanele care s-au înregistrat pentru a testa aplicația prin intermediul evo.gov.md și au indicat informații complete cu privire la sistemul de operare al telefonului mobil, au primit spre testare aplicația, transmite Bizlaw.

Potrivit autorităților, peste 3.500 de persoane au primit instrucțiuni de accesare ale aplicației în regim de test, atât pe email, cât și pe grupul dedicat de comunicare directă, după cum urmează:

  • Utilizatorii iOS: Un email de la aplicația TestFlight cu instrucțiuni de accesare.
  • Utilizatorii Android: Link direct pentru accesare pe Play Store.

Versiunile oferite spre testare sunt: 83 pentru Android și 90 pentru iOS. Accesul la toate funcționalitățile aplicației necesită autentificare cu semnătura electronică. Utilizatorii fără semnătură electronică vor avea acces limitat. Versiunea Beta funcționează cu date reale, reflectând identitatea reală a utilizatorului.

Ce este disponibil pentru testare EVO Beta

  • acte digitale și portofelul digital;
  • plăți MPay și gestionarea conturilor de recepționare a plăților de stat;
  • informații personale și fiscale;
  • date ale afacerii;
  • informații despre sănătate – statul de asigurat al utilizatorului și copiilor;
  • acces la informații despre serviciile publice cu opțiunea de inițiere a procesului de obținere din aplicație pentru cele electronice.

Cum pot fi raportate erorile

Prin intermediul butonului ”Lasă-ne feedback”, disponibil pe ecranul principal al aplicației. Erorile raportate și informațiile vor fi analizate și prioritizate de echipa de dezvoltare, iar lista îmbunătățirilor va fi incluse în actualizările periodice ale aplicației.

Testarea în Beta are drept scop eliminarea erorilor și problemelor neprevăzute care ar putea impacta experiența de utilizare.

author-img_1

Iuliana Adiaconiței

Reporter