Politic

Dorin Recean, despre licitația de la Aeroport. "Aceasta a fost sabotată de gruparea criminală Șor care continuă să scoată bani de acolo"

post-img
Punctul pe AZi

Licitația de la Aeroportul Internaţional Chişinău pentru operarea aeroportului a fost sabotată de prezența persistentă a grupării criminale Șor, susține premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, care spune că în curând va fi depășită această problemă.

"Această licitație a fost sabotată tocmai de cei care astăzi încă sunt acolo și acolo este gruparea criminală Șor care continuă să opereze acolo și să scoată bani din aeroport. Noi, în curând, vom depăși această problemă și noi vom asigura că nu mai există Șor care operează în aeroport. Republica Moldova a recuperat controlul asupra aeroportului, asupra operării aeroportului, după lungi lupte și procese, iată acum trebuie să scăpam de gruparea criminală Șor și din aceste spații comerciale", a declarat Prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, în cadrul emisiunii "Punctul pe AZi" de la TVR Moldova.

Amintim că nici din a doua încercare nu se găseşte o companie care să ia în chirie spaţiile comerciale de la Aeroportul Internaţional Chişinău. Autorităţile au anunţat că a fost anulată şi a doua licitaţie, după ce la concurs a participat o singură companie care, însă, nu a prezentat toate actele necesare, a declarat Roman Cojuhari, directorul Agenţiei Proprietăţi Publice.

Ediţia emisiunii "Punctul pe AZi” de la TVR Moldova poate fi urmărită mai jos.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter