Social

Un bărbat originar din Republica Moldova este suspectat că și-a aruncat partenera de la etajul unui bloc de lângă Roma. A fost arestat de poliția italiană

post-img
Poliția italiană

Un cetățean al Republicii Moldova, în vârstă de 41 de ani, a fost arestat în urma decesului partenerei sale. Femeia a căzut de la fereastra apartamentului lor, situat la etajul patru al unui bloc din Ostia, lângă Roma.

Potrivit presei italiene, pe 4 aprilie, victima, de origine braziliană, a fost găsită fără viață pe trotuarul din fața blocului.

Cercetările preliminare au scos la iveală că bărbatul din Republica Molodva este  responsabil pentru moartea partenerului său.

Bărbatul ar fi împins-o pe femeie de la fereastra apartamentului în care locuiau împreună de puțin timp. Cei doi se pare că aveau probleme cu dependența de droguri.

Femeia, în vârstă de 46 de ani, a fost găsită la ora 05:00 dimineața, întinsă pe stradă. Ea a murit pe loc din cauza impactului cu asfaltul.

Inițial s-a speculat că moartea lui ar fi putut fi un act voluntar. Cu toate acestea, pe măsură ce ancheta a avansat, probele împotriva moldoveanului s-au acumulat. Bărbatul nu a reușit să ofere o explicație convingătoare despre evenimentele petrecute în acea dimineață în apartament.

Se presupune că între cei doi a izbucnit o ceartă în orele dinaintea căderii femeii de la etaj.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter