Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Generalul Ion Costaş: Cerinţele la înregistrarea candidaturii la preşedinţie sunt printre cele mai dure din lume

Cerinţele la înregistrarea candidaturii la preşedinţie sunt printre cele mai dure din lume, acest lucru fiind făcut special. Prezent la emisiunea Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA, generalul Ion Costaş, pretendent la fotoliul prezidenţial, a menţionat că cetăţenii Republicii Moldova cer de la 100 la 500 de lei pentru o semnătură pe lsita de candidatură.

Potrivit lui Ion Costaş, asemenea cazuri reprezintă o crimă din toate punctele de vedere.

„Demnitatea, onoarea şi respectul omului sunt ieftine. Cinci oameni vor fi cumpăraţi cu 400 de lei, apoi va fi furat”, a spus candidatul la preşedinţie.

Aceasta a menţionat că este imposibil să trăieşti în mod cinstit în Republica Moldova.

„Aceste lucruri se întâmplă de 30 de ani. Tineretul a plecat şi nu-i pasă ce se întâmplă. Nu vrea să vină acasă să pună lucrurile la punct, ci aşteaptă ca cineva să facă ceva pentru el”, a afirmat generalul.

Ion Costaş a mai menţionat că, în timpul regimului sovietic nu existau probleme sociale ca în zilele actuale, de aceea oamenii în vârstă sunt nostalgici după URSS.

„Cum a venit democraţia de 30 de ani, pe aici s-au perindat Lucinschi, Voronic, Dodon, care au venit fiecare cu gaşca lor şi au făcut averi. Nu le-a păsat că oamenii erau sărăciţi complet. Ei făceau averi şi aşa Republica Moldova a ajuns cea mai săracă ţară din Republica Moldova”, a precizat canduidatul la preşedinţie.

Similare
RECOMANDĂRI