Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

Riscă până la 10 ani de închisoare. A lovit un bărbat în cap până acesta nu se mai mişca

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, originar dintr-o localitate din r. Leova, a fost reţinut pentru 72 de ore pentru comiterea de huliganism şi vătămare intenţionată gravă.

Oamenii legii au fost alertaţi pe data de 25 ianuarie, de către un trecător, comunicând că pe str. Ceucari, un bărbat s-ar fi aflat la sol în stare inconştientă. La faţa locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor, totodată fiind solicitat şi un echipaj medical. La locul faptei, în urma unui şir de măsuri întreprinse de ofiţerii de investigaţie şi urmărire penală, a fost stabilită identitatea victimei. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 33 ani, locuitor a capitalei, fiind preluat de medici în stare gravă.

Totodată în urma cercetărilor, în preajmă au fost depistate camere de supraveghere iar imaginile au fost ridicate de poliţişti. În acest context, în urma măsurilor întreprinse, a fost identificat şi reţinut făptaşul, acesta fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acţiunilor procesual penale acesta şi-a recunoscut vinovăţia, comunicând că în timp ce se afla pe str. Ceucari, împreună cu fratele său, între el şi victimă s-a iscat un conflict, iar ulterior a lovit victima în regiunea capului, după care au părăsit locul faptei. Tânărul a mai adăugat că în acel moment se afla în stare de ebrietate.

Actualmente el este cercetat penal pentru huliganism şi vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. Conform legislaţiei penale în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

Similare
RECOMANDĂRI