Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Marcajul rutier aplicat acum două săptămâni pe strada Albişoara a început deja să se şteargă

Marcajul rutier aplicat acum două săptămâni pe strada Albişoara a început deja să se şteargă. O recunoaşte şi primarul general Ion Ceban, care ameninţă că nu va semna recepţia finală dacă lucrările nu sunt de calitate.

Primarul a pus şi imagini pe Internet din care se vede cum lipseşte marcajul în unele zone deşi firma care a făcut lucrările promitea o garanţie de un an. Primăria Chişinău va cere refacerea lucrărilor, iar agentul economic a anunţat că va aplica un nou marcaj abia la primăvară. 

"Lucrările de aplicare a marcajului rutier pe strada Albişoara nu vor fi recepţionate,  în contextul în care calitatea acestora  lasă de dorit. Am inspectat astăzi strada şi am rămas dezamăgit. Pe unele porţiuni de drum marcajul s-a şters, mai ales la unele treceri pietonale, deşi am fost asigurat de către compania care a efectuat lucrările, că acesta va fi de calitate. Garanţia lucrărilor este de un an de zile. Vom cere remedierea lucrărilor pe porţiunile problematice sau, agentul economic va aplica alt marcaj rutier în primăvara anului 2021.În prezent sunt efectuate lucrările care au mai rămas pe strada Albişoara cu privirea la asfaltarea trotuarului în jur de 700 de m. Specialiştii spun că temperaturile permit acest lucru", sune primarul de Chişinău, Ion Ceban.
Similare
RECOMANDĂRI