Maia Sandu, despre relaţiile mai reci dintre PAS şi PPDA. „E clar că există o anumită supărare”
Sursa foto:IPN Vizualizari:

Maia Sandu, despre relaţiile mai reci dintre PAS şi PPDA. „E clar că există o anumită supărare”

Premierul Maia Sandu recunoaşte că în cadrul blocului ACUM au apărut unele disensiuni, însă spune că pentru prezidenţialele din 2020 speră că cele două partide vor face front comun împotriva lui Igor Dodon.

„Au fost nişte situaţii care au condus la o anumită răcire în cadrul blocului ACUM. În unele raioane, anumiţi oameni ai Platformei DA au ales să voteze cu PDM şi PSRM şi astfel blocul ACUM a rămas fără şansa de a avea acolo preşedinţi de raioane. Am fi putut avea cel puţin în cinci raioane preşedinţi de raion ai blocului ACUM, dacă toată lumea vota aşa cum se votează. Colegii de la PPDA au spus că o să-i sancţioneze, o să-i elimine din partid pe cei care au rămas. Sperăm să se întâmple acest lucru. E clar că există o anumită supărare între colegii noştri, mai ales la nivel local”, a afirmat fosta prim-ministră.

Totuşi, Maia Sandu spune că în cadrul PAS încă nu s-a discutat despre candidatul la alegerile prezidenţiale, însă blocul ACUM trebuie să facă tot posibiliul pentru a scurta durata de viaţă a actualului Guvern, iar asta depinde inclusiv de rezultatele alegerilor prezidenţiale din 2020.

Citeşte şi:

Maia Sandu: Igor Dodon este gata să-şi sacrifice propriul partid pentru a obţine un al doilea mandat de preşedinte

Similare
RECOMANDĂRI